11 януари 2009

Таз година булка, догодина - люлка

Този май всички го познаваме. Песента също не е нова за онези, които разшиха Зала 1 на НДК на 25.11., за да гледат юбилейния концерт на Графа "20 години на сцена".

Човек и добре да живее - остарява;
...и добре да живее - си намира жена;
...и жена да си намери - пак прави хубави песни;
...и като прави хубави песни - им снима готини клипове;

Дотук сякаш нищо ново. Последните няколко месеца обаче се оказаха доста, хм... плодовити за Влади Ампов. Освен че се ожени и направи невероятен фурор на сцената, певецът засне и горното видео към "Враг" със специалното участие на Вили Сечкова (секси водещата на "Градски легенди" по TV2). Като прекрасен завършек на творческата си година - Ампов потвърди отдавна плъзналите слухове:

Любимото ново семейство на България очаква своя малък Графчо.

Това стана в националния ефир на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. Признанието, макар и отдавна записано, проби едва в снощното издание на ГОРЕЩО. Коя ли клауза от договора на Райкова я накара да задържи клюката толкова време?!

Мистерии... Бебешокът трябва да се появи на бял свят рано напролет. Сватбата не попречи на гласовития татко да пише и клипира хубавите си песни. Да видим обаче как ще му се отрази бебешкият плач :))

Наслаждавайте се на видеото. Просто не искам да споменавам, че още пазя неизползвания си билет за този концерт!

РЕДАКЦИЯ: Песента „Враг”, като продуцирана от БНТ, ще участва в Евровизия 2009. С нея и изпълнителя й - отново имаме реални шансове за победа. Дано!

Благодарности за този пост
на Lil_Saint