02 август 2010

Кръв и зъбки

На вниманието на всички фанатични фенки на вампирските бози:

Мили мои, в никакъв случай, повтарям – в никакъв случай – не приближавайте киносалоните след 20-ти август. И без това съм сигурен, че вече сте изгледали филма Затъмнение за 5 891 път и отдавна тичате да търсите Джейкъб по плажовете. Затова няма нужда повече да ходите на кино, докато не излезе следващата част. Току виж някоя конкурентка-фенка Ви отпере с лопата в главата. Не схващате за какво говоря? Нормално е. Обяснявам...

Думата ми е, че на 20-ти август по световните кина се завърта най-очакваната филмова пародия за това лято. Внимание! Създателите на поредицата „Страшен филм” нямаше как да останат равнодушни към вампирската мания, обладала земните жители в гимназиална възраст. Настоящата им рожба се движи по отъпкания път на предходните пародийни ленти и няма никакво намерение да се отклонява от него. Саркастичният прочит на кръвопийската тематика се нарича “Vampires Suck”.

Все още няма информация от родните разпространители за официалния превод на заглавието. Копие на изопачения „Здрач” вече се радва на нестихващ интерес из торент порталите. Аз обаче ви съветвам да проявите малко търпение и да не си разваляте удоволствието с ниско качество.

И накрая – една молба към заклетите ЗДРАЧ фенпири. Много моля, не ми се сърдете и помнете, че самоиронията е висша проява на интелект!