Кой съм аз?

Лимонадената фабрика е личният ми блог. Мястото, където споделям всичко, което напира да бъде казано. Аз винаги имам мнение. Споделям го само когато ми е трудно да не го направя. Не карам никого да се съгласява с мен. Но е приятно, когато това се случи. От друга страна – обичам да споря. Особено когато съм прав. А най-вече – когато надделявам. Тогава няма значение, че може и да бъркам. Не знам дали в спора се ражда истината. Обаче съм сигурен (колкото Диана Найденова), че в спора се ражда… истинската караница.

Обичам да пиша. И мога да го правя. Мога също и да изпържа яйца на очи. Забогателите от говорене и писане са малко. От четене пък – съвсем. За съжаление. Или пък не. 

Мога да напиша за Вас каквото поискате. Ако искате. Стига и аз да го искам (:

Професионалните ми интереси са в областта на медиите и рекламата.

Моята слабост е радиото. След него се нареждат социалните мрежи, блоговете и Интернет като цяло. Видео монтажът, графичният дизайн и уебдизайнът пък са области, в които мога достатъчно малко, за да искам да знам много повече.

Отдавна мечтая да се занимавам с аудио дублаж.Дипломиран журналист. Иначе - професионален безделник. Мечтател, но реалист. Досадник, но от търпимите. Поне така ми казват. Стига да не ме лъжат. Чаровно нахален. Или това ми е оправданието. 

Идеалист. Без идеали. Мазохист. Най-вече душевен. 

Ако ме питаш как съм – добре сме. Ако не ме питаш, аз сам ще ти кажа. 

Говоря много и слушам малко. А колко от това чувам, е съвсем друг въпрос. Ако слушах повече, тогава сигурно щях да говоря по-малко. Но чарът ми щеше да иде по дяволите. Не че сега е другаде.

Въпроси, мнения, препоръки и (не дай боже) оплаквания – в коментарите.

Полезни навици:
(секцията е в процес на попълване)

Вредни навици:
Фейсбук
гриза си ноктите
оставям прането да се натрупа
мързи ме повече от нормалното
прекъсвам хората, докато говорят

Обичам:
всички, които обичат мен
магията на радиото
да правя нищо
палачинки
кино

Мразя:
да излизам в студа
да домакинствам
да не знам нещо
да ставам рано
да греша

Не ме е срам:
че съм егоист (като всеки)
че винаги искам още
че съм се изгубил
че обичам порно
че забравям
Лимонадената фабрика във FacebookРошо в TwitterКъм началната страница
Използваните в блога графични материали са с илюстративен характер. Употребата им не цели погазване интелектуалните права на техните собственици.

В общия случай – текстовете в Лимонадената фабрика са авторски. Когато не са – авторството им е изрично упоменато.

Authorship and copyrights on most of the images on this blog belong to their respective authors and owners. If not, it will be mentioned. 

Original images used in this blog's header and Facebook fanpage (cover and profile picture) belong to Ni Luh Ketut Sukarniasih, Helen Hall and Ray Detwiler on Flickr.
www.flickr.com/sashylittlekitchen/
www.flickr.com/heleninwales/
www.flickr.com/rfdphoto/ 

Thanks ;) 

Харесахте си текст и искате да го копирате? Дори да не се свържете с мен, посочете източника, съгласно приложените Creative Commons условия. Благодаря, ако решите да споделите (: